Comunicat oficial del Barcelona Open Banc Sabadell

L’organització del Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeu Conde de Godó, informa que l´Associació de Tennistes Professionals (ATP) ha comunicat la cancel·lació de tots els tornejos del circuit professional internacional a celebrar-se des de la data d’avui fins a les pròximes sis setmanes.

L’edició 2020 del Barcelona Open Banc Sabadell es veurà afectada per aquesta mesura i en conseqüència no se celebrarà.

L’organització del torneig està en contacte permanent amb l’ATP i amb les autoritats competents i desitja mostrar la seva preocupació per la crisi sanitària en la qual tota la societat estem immersos solidaritzant-se amb les mesures la prioritat de les quals sigui la protecció de la salut d’afeccionats, jugadors, periodistes i la societat en general.

L’organització del Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeu Conde de Godó, desitja informar que en el moment que es restableixi la normalitat es posarà a treballar immediatament amb els seus col·laboradors i amb l’ATP amb la confiança de celebrar la millor edició 2021 possible.

Així mateix, l’organització desitja informar a les persones que hagin adquirit les seves entrades que es reemborsarà el valor de les mateixes a aquelles que el sol·licitin o se substituiran per entrades del torneig 2021, respectant en tot moment la ubicació de la reserva.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS