El Banc Sabadell i el torneig signen un acord de renovació del patrocini per a l’edició 2021

Banc Sabadell i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 han acordat prorrogar un any més el patrocini del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó. D’aquesta manera, l’edició del pròxim any serà la catorzena patrocinada per l’entitat, des que en 2008 assumís el rol de patrocinador principal del torneig.

El nou acord és similar a l’existent i s’amplia per una temporada més. Amb aquesta renovació, la presència de Banc Sabadell com a principal sponsor del torneig barceloní aconseguirà una durada de 14 anys, la major en la història de l’esdeveniment. D’aquesta manera, es posa de manifest l’excel·lent relació existent entre el RCTB-1899 i el Banc i permet al Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó encarar la seva 68 edició mantenint-se en l’elit dels tornejos de terra batuda, sent un dels de major tradició entre els ATP 500.

Per a Banc Sabadell mantenir el patrocini en les actuals circumstàncies derivades de la pandèmia suposa un acte de responsabilitat, l’expressió de la seva decidida aposta per la ciutat de Barcelona i el seu compromís amb el torneig i l’activitat econòmica i empresarial.

Un patrocini forjat en temps difícils

La pròrroga ara formalitzada es produeix en una conjuntura complexa i incerta també en el pla esportiu a conseqüència de les mesures de confinament i activitats restringides, adoptades per a fer front a la Covid-19. Un context en el qual és difícil encara fer segons quin tipus de previsions, però que no ha estat un obstacle insalvable perquè Banc Sabadell i el Reial Club de Tennis de Barcelona-1899 arribessin a l’acord de patrocini ara subscrit.

Com va succeir en 2008, quan els mateixos protagonistes van negociar un nou patrocinador principal per al torneig i les circumstàncies no eren tampoc favorables per les dificultats de l’escenari econòmic que es vivia en aquells moments, Banc Sabadell ha considerat prioritari transmetre tranquil·litat als organitzadors i estabilitat a un esdeveniment de màxima rellevància esportiva i que ha evidenciat ser una eficaç plataforma de projecció internacional de la ciutat de Barcelona.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS