TV: l’abast mundial del Barcelona Open Banc Sabadell 2021

El Barcelona Open Banc Sabadell continua creixent en tots els aspectes i una de les mostres més concloents és la seva expansió mediàtica, que li ha convertit en un esdeveniment esportiu insubstituïble en l’agenda esportiva del país i en el calendari ATP.

Les imatges del Barcelona Open Banc Sabadell seran difoses pels canals i plataformes internacionals, arribant a més de 90 territoris del planeta. El senyal multilateral del torneig serà produïda per Televisió Espanyola (TVE), de nou el host-broadcaster de l’esdeveniment.

Gràcies a l’acord d’ATP que engloba a tots els tornejos ATP 500 del calendari, el Barcelona Open Banc Sabadell es podrà veure en els cinc continents, ja sigui a través dels canals de televisió convencionals o de plataformes com a Canal + Overseas, Supersport, Amazon i ESPN.

A Espanya les imatges es podran veure a TVE, a través del canal Teledeporte i La 1; a Televisió de Catalunya mitjançant el canal Esport 3 i a Movistar +.

Consulta la llista de televisions i plataformes internacionals

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS