El RCTB-1899, seu del Barcelona Open Banc Sabadell, serà un centre de vacunació contra la Covid-19

El Club col·laborarà amb l’estratègia de vacunació de la Generalitat de Catalunya i habilitarà un espai a les seves instal·lacions per poder administrar la vacuna a persones amb mobilitat reduida.

Divendres que ve, 5 de març, d’11.00h a 14.00h, començarà al Saló de l’RCTB-1899 la vacunació d’aquells veïns de Pedralbes als quals CatSalut els hagi notificat que poden administrar-se la primera dosi. Es tracta de pacients amb mobilitat reduïda als que el club els ajudarà perquè no hagin de desplaçar-se fins al Centre d’Atenció Primària i, d’aquesta manera, col·laborarà amb un centre que es troba molt saturat.

En coordinació amb el CAP de Les Corts, que serà qui enviarà els professionals d’infermeria, aquestes persones podran venir a les instal·lacions del nostre Club a rebre la vacuna, per tal de facilitar-los un espai ampli, de fàcil accés i ben ventilat, per a protegir al màxim la seva salut.

Tots els pacients accediran amb cita prèvia i amb una hora fixada. Una vegada subministrada la vacuna, romandran uns 15′ a la sala per a comprovar que no tenen cap efecte advers i, posteriorment, podran tornar a les seves cases. La segona dosi està prevista per la setmana del 26 de març. El personal del club s’ocuparà de la logística per tal que tot quedi ben coordinat.

L’RCTB-1899 agraeix la confiança dipositada en l’entitat pels coordinadors del programa de vacunació del CatSalut alhora que expressem el nostre compromís a fer tot el possible perquè aquesta petició no interfereixi en la vida diària del Club.

The RCTB-1899, headquarters of the Barcelona Open Banc Sabadell, will be a vaccination center against Covid-19

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS