El torneig estrenarà enguany el “shot clock” que controla el temps de servei dels tennistes

Per primera vegada, el Barcelona Open Banc Sabadell estrenarà el cronòmetre que controla els 25 segons de què disposen els jugadors per a fer el servei. El dispositiu s’instal·larà en tots dos fons de la pista Rafa Nadal, així com de les adjacents, tal com disposa el reglament de l’ATP.

El “shot clock”, com es coneix a aquest instrument al qual els jugadors han de mantenir-se atents, és una de les tantes novetats que presenta el torneig, que en aquesta edició aprofundeix la seva estratègia digital i aplicarà tots els protocols necessaris per a seguretat dels jugadors, els seus entorns, del públic que pugui assistir i de tots els qui d’una manera o un altre estan vinculats a l’organització del torneig, com els patrocinadors i partners.

La gran cita del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 és una de les més destacades de quantes es disputen en terra batuda en el món i, conforme als resultats dels últims anys, el millor torneig ATP 500, la categoria en la qual està enquadrat.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS