Ja estan seleccionats els aplegapilotes del Barcelona Open Banc Sabadell 2021

Després de diverses setmanes d’avaluació, els tècnics de l’Escola de Tennis de Reial Club de Tennis Barcelona-1899 ja han seleccionat els 56 nens i nenes que faran de aplegapilotes de Barcelona Open Banc Sabadell 2021. La majoria dels escollits repeteixen d’anys anteriors i compten amb experiència. Els debutants, han començat un període d’entrenament per conèixer tots els moviments i estar preparats per a la setmana del 17 al 25 d’abril.

Aquesta fase d’ensinistrament dels aplegapilotes (d’edats compreses entre els 14 i els 16 anys) tenia el seu punt àlgid amb un assaig real durant el Campionat Social de club, però aquest any la pandèmia ha ajornat la seva celebració. Com a alternativa, aquests nois i noies practicaran per les tardes amb els socis que vinguin a jugar partits a club.

La figura de l’aplegapilotes és essencial en l’organització d’un torneig i el Barcelona Open Banc Sabadell s’ha distingit al llarg dels anys per l’eficàcia del servei que han ofert els alumnes de l’escola del RCTB-1899. La direcció d’aquesta àrea, a càrrec de David Serrano i Albert Angulo, procura que els aspirants s’habituïn el més aviat possible i de la millor manera a les regles de joc i al contacte amb els tennistes, aspecte que té molt en compte la pròpia ATP i que recull a la fi de cada edició en l’informe de valoració final.

A més, en aquesta edició afectada per les mesures de contenció de la pandèmia els aplegapilotes tindran algunes regles noves i deixaran de prestar alguns serveis com el d’apropar la tovallola als jugadors.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS