Comença el muntatge de les pistes del Barcelona Open Banc Sabadell

Dos anys després les grues van tornar a entrar en les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 per a iniciar el muntatge del Barcelona Open Banc Sabadell. Després de la cancel·lació de l’edició de l’any passat per l’afectació de la pandèmia, la d’aquest 2021 s’organitzarà seguint totes les mesures de seguretat i d’higiene decretades per les autoritats.

Amb l’adaptació dels pals de llum de les pistes 6 i 7, les que conformen la Pista Rafa Nadal durant el torneig, i la retirada de bàculs s’ha inaugurat la transformació del club en un torneig ATP 500 que es disputarà del 17 al 25 d’abril. Tota l’operació del muntatge durarà quatre setmanes i s’anirà fent per fases per a perjudicar el mínim possible la vida diària dels socis del RCTB-1899. El Barcelona Open Banc Sabadell és un dels pocs tornejos del circuit ATP que pot presumir d’albergar tennis durant tot l’any, alguna cosa que valoren molt els tennistes quan vénen a jugar per la qualitat de les pistes.

La primera part del procés de transformació es basa a condicionar les pistes i els diferents espais per a albergar la graderia que es construirà més endavant. Per a això, cal retirar tots els obstacles permanents com a focus, fonts d’aigua, tanques, tanques i bancs, entre altres. Posteriorment, es començarà amb la construcció de la graderia mòbil de les pistes. Una estructura que com tots els anys la muntarà Nussli, empresa líder de construccions esportives i proveïdor oficial dels Jocs Olímpics.

A partir del 5 d’abril també es tallarà la circulació del carrer Bosch i Gimpera i el 17 d’abril la del carrer Marquès de Mulhacén. El Barcelona Open Banc Sabadell compta amb la col·laboració dels veïns de Pedralbes, el suport dels quals és vital per a fer créixer el torneig any rere any fins a situar-lo com un dels millors ATP 500 del circuit.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS