Cuidant el planeta de dia i de nit

Qualsevol persona que en els últims anys s’hagi acostat a una botiga per a comprar bombetes ja haurà escoltat allò que “les LED contaminen menys”. I és cert. Totes les grans empreses aposten cada vegada més per solucions d’il·luminació LED per a deixar enrere els focus halògens.

Però, què fer quan tens en diverses pistes de tennis enormes plaques amb les esmentades llums halògenes? La direcció del Barcelona Open Banc Sabadell ho va tenir clar. Es substituirien. El torneig no anava a quedar-se enrere en la defensa de la sostenibilitat. Reduir els efectes negatius d’aquests grans focus i cuidar encara més el planeta va ser un objectiu… aconseguit. Amb evidents beneficis començant, per exemple, per la reducció de la contaminació lumínica de cara als veïns de la zona del Real Club de Tennis Barcelona.

Per això quan en la pista central “Rafa Nadal” o la resta de pistes en les quals juguen alguns dels millors tennistes del món s’encenen les llums a hora foscant, com va passar ahir en els partits dels quals van sortir victoriosos Baptista, Shapovalov, Sinner i Norrie, la llum que s’emet és LED. Per això el compromís sostenible del torneig és ferm. Sigui de dia… o de nit.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS