Reconeixement a Carlos Martín per la seva jubilació de la direcció de comunicació del torneig

Després de més de 50 anys de trajectòria professional dedicada a treballar del que t’apassiona resulta molt difícil tancar la porta i començar una nova etapa, i menys quan tens un esperit stakhanovista. Carlos Martín va decidir acabar la seva carrera laboral i emprendre el camí de la jubilació després de passar els últims deu anys com a director de comunicació del Barcelona Open Banc Sabadell.

L’organització del torneig va voler reconèixer tots els seus anys de dedicació amb un acte celebrat en la zona d’hospitalitat al qual van acudir companys i amics. Se li va lliurar una placa commemorativa i es van repassar moments molt emotius al capdavant de la comunicació del torneig. L’acte es va celebrar complint amb les mesures de seguretat i d’higiene imposades per la situació de pandèmia en la qual ens trobem i no van poder assistir tots els companys que també van ser recordats.

Carlos Martín va ser redactor del periòdic esportiu 4-2-4 i director d’Esports Blaugrana i de la revista Atletes. També va ser redactor en cap dels periòdics esportius Record, Sport i Dicen. Al llarg de la seva carrera va cobrir tot tipus d’esports i esdeveniments com a mundials de futbol, atletisme o natació i 11 Jocs Olímpics. Una de les posicions amb les quals va guanyar més popularitat va ser com a cap d’esports de Televisió Espanyola.

En l’última etapa de la seva trajectòria, va reorientar la seva posició i es va centrar en la direcció de comunicació de grans esdeveniments esportius internacionals començant per la candidatura olímpica de Madrid 2012. A continuació van venir grans reptes com l’Eurobasket 2007, l’Europeu d’Atletisme Barcelona 2010, el Mundial de Natació de Barcelona 2013, el Mundial de Bàsquet 2014 o l’Europeu de Waterpolo 2018, entre altres.

Un periodista mai deixa de ser-ho i Carlos seguirà al peu del canó estigui on estigui com fan els autèntics periodistes de “raça”. La seva figura va marcar una manera de treballar i el seu llegat seguirà present en tots els que van tenir la fortuna de compartir l’ofici amb ell.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS