Milers de gots… però tots compostables

En un torneig de les dimensions del Barcelona Open Banc Sabadell, amb nombrosos tennistes, aficionats i treballadors passant moltes hores en el recinte, el nombre d’ampolles d’aigua i gots que poden arribar a usar-se cada jornada pot ser altíssim. Però, en un exemple més del compromís de la direcció del torneig amb la sostenibilitat i la solidaritat, Font Vella i Estrella Damm han posat en marxa bones pràctiques respectuoses amb el medi ambient i pensant en els més necessitats.

En el cas de les milers d’ampolles d’aigua que es consumeixen aquests dies, hi ha centenars de papereres, construïts amb cartó, per a reciclar totes les ampolles que quedin buides. I, a més, al costat d’on un pot adquirir una ampolla o on reciclar-la, un pot deixar el tap en un recipient a part, que es recullen per a causes solidàries.

Respecte als gots, la direcció del torneig es va plantejar fa ja tres anys que tots els envasos fossin compostables. I que no hi hagués excepcions. Així que tots els gots que reparteix Estrella Damm són de blat de moro i es tiren al contenidor orgànic, eliminant d’arrel la possibilitat d’acumular els 50 mil gots de plàstic que s’usen durant la competició per a un futur reciclat.

Al Barcelona Open Banc Sabadell té clar que durant tot un torneig com el que se celebra en la capital catalana no pot quedar-se al marge del respecte i la defensa del planeta. Reduir els residus o eliminar-los de la manera més eficient i sostenible és una tasca amb enormes beneficis per a les presents i les futures generacions.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS