Què mengen els tennistes?

Que els jugadors cuiden cada vegada més l’alimentació no és un secret. Cada vegada es mira més amb lupa quins ingredients poden asseure millor a cada jugador i fins i tot hi ha tennistes que han evolucionat i molt en el rànquing arran de, per exemple, deixar de prendre un aliment que portaven tota la seva vida ingerint. Però, què mengen exactament les estrelles del Barcelona Open Banc Sabadell?

“Bàsicament salmó, vedella, pasta i arròs” explica Carlos Vera, responsable de restauració del Real Club de Tennis Barcelona i que veu cada dia del torneig el que demanen els tennistes quan toca menjar. Els jugadors ho posen fàcil a les 35 persones que preparen i serveixen els plats. Els forans agraeixen (amb devoció) que hi hagi paella. I cap es permet greixos ni salses, tot a la planxa. Això sí, alguna croqueta cau si el tennista ja ha acabat el seu partit. “Pequen una miqueta”, confessa Vera, que a més destaca el bon ambient i l’agraïts que són la majoria dels tennistes.

Una de les grans i agraïdes novetats enguany en l’espai en el qual mengen els jugadors són els batuts i la fruita tallada. “Meló d’autor” i “Síndria foodie” creen els ‘tentempiés’ que Nadal i companyia estan devorant cada dia. “Els batuts nutricionals són el més demandat, com el de meló amb llimona o amb poma” compta Marta Rafa, responsable d’aquestes begudes tan delicioses. Els batuts són elaborats al moment i difereixen molt si són per a prendre abans d’entrenar (sense llet, entre altres coses) o després d’un partit (en aquest cas amb fruita seca, per exemple). Marta afegeix: “Els jugadors pregunten amb interès. Busquen evitar el sucre i, una vegada que proven aquests batuts, repeteixen”. La millor prova que el sa i el ric poden anar de la mà en la mateixa recepta.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS