Rafa connecta una marxa més

Molts deien que el fred de les jornades precedents no havia remat al seu favor. Que, si sortia el sol com ha sortit en companyia dels llibres i les roses de Sant Jordi, el nivell de Nadal augmentaria. I que, amb dos partits i sis mànigues ja a les seves cames, acceleraria el ritme. Connectaria una marxa més. I ha passat.

Va ocórrer també que Norrie va intentar emular al Ivashka del primer set en el debut del tennista mallorquí. Jugar a la ruleta russa, jugar-ho tot. Jugar sense complexos. Però aquesta vegada no hi ha hagut sort. O Nadal ha fet que la fortuna caigués del seu costat. Aquesta vegada, semblava dir el número u del torneig, no anava a deixar lloc per a sorpreses. Malgrat l’intercanvi de breaks avançat el segon set, la victòria mai va sortir de la motxilla de l’espanyol.

Al llarg de la trobada va haver-hi grans punts que el guanyador del Barcelona Open Banc Sabadell en onze ocasions, no havia executat durant aquest torneig. Però que no havia oblidat. Per això la graderia va gaudir tant. Perquè Nadal, sempre que pot, treu a relluir el millor del seu repertori davant el seu públic. Potser el que més l’estima i més l’aplaudeix. I això que són moltes les pistes d’argila en les quals, després de tant d’espectacle ofert, els seus fidels aficionats es compten per milers.

Res a retreure a Norrie, el valent jugador que ho va intentar. Que sabia que la trobada era complicada però que va tenir que enfrontar-se a massa factors en contra. Rafa, sense fred i sense núvols, llisca millor. Li dona millor. Juga millor. El sol va acollir-lo en el dia més bonic de l’any a Barcelona, per a molts. I, si es tracta de gaudir de les coses boniques, per a això comptin amb Nadal.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS