Al tennis en patinet

En cada edició del Barcelona Open Banc Sabadell solia haver-hi moltíssimes persones que arribaven fins als voltants del torneig amb cotxe. Però, amb el pas dels anys, l’aposta per la sostenibilitat per part de la direcció és cada vegada més clara. I ha estat cada vegada millor l’acolliment, ja que el públic disposa de moltes possibilitats d’arribar fins al RCTB-1899 per mitjans ecològics. Com el patinet o la bicicleta elèctrica.

De fet ja han estat nombrosos els espectadors que han pogut desplaçar-se de manera sostenible, sumant-se a l’acció proposada pel torneig i titulada “Vine amb bicicleta o patinet”, de la qual poden fins  i tot,  obtenir una recompensa simbòlica. Els aficionats que usin el pàrquing vigilat per a patinets i bicicletes, molt prop de les portes del torneig, el fan de manera gratuïta i obtenen de pas una ampolla d’aigua i una peça de fruita. I és que l’alimentació, per descomptat, també és part essencial d’una vida saludable.

Demà, amb la gran final, és un bon dia per a sumar-se a la defensa del planeta que proposa el torneig. Per a donar encara més exemple davant els petits. Per a evitar aglomeracions. Per a arribar puntuals. O, sobretot, per a sentir que, si cadascun posa de la seva part, l’aire que respirem serà més saludable. I, aquí sí, no hi haurà vencedor i vençut. Aquí guanyarem tots.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS