Orantes, Santana i Marc: aplaudiments merescuts

Els tres han participat en nombroses ocasions al Barcelona Open Banc Sabadell. Van competir… i van guanyar. I sempre s’han mostrat fidels a una manera d’apreciar i respectar el tennis, amb la qual s’han guanyat el merescut aplaudiment i reconeixement del públic. Per això la direcció del torneig mai va tenir dubtes en què, quan es pogués, s’anava a concedir uns minuts d’homenatge a Manolo Orantes, Manolo Santana i Marc López.

Està sent una jornada assolellada. Com tantes que van gaudir i van fer gaudir als espectadors del Real Club de Tennis Barcelona. Un ingredient que els tres tennistes han agraït perquè el torneig sempre busca una complicitat per part del bon temps. No s’oblidaran d’aquest dia. En el qual tots es van recordar del que van fer, una vegada més, per engrandir la llegenda del qual molts consideren el millor torneig que es celebra en sòl espanyol.

Es compleixen 50 anys de la victòria d’Orantes. En 2020 tocava celebrar semblant record, la victòria de Santana al 1970, però la pandèmia ho va impedir. I López, després de guanyar en dobles al 2018, va guanyar en el quadre individual el torneig virtual del passat any amb el suport i el fervor dels quals coneixen l’entrega amb la qual Marc salta a les pistes del club de tota la seva vida. Merescuts reconeixements, merescuts aplaudiments. Pel que van voler i volen el torneig que tan bons records regala als millors amants del tennis.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS