Una cita per a pares i fills

En un torneig amb 70 anys d’història a la seva esquena, assentat en un club que traspua tanta tradició com experiència, és normal que els tennistes i tots els que gaudeixen dels millors instants dins de les pistes es sentin com a part d’una família. D’aquí ve que encordadors, manteniment de pistes o cuiners coneguin tant als jugadors. Els entenguin. I sàpiguen de memòria les seves necessitats, els seus gustos o fins i tot les seves manies.

Per això molts tennistes no dubten a acudir a les instal·lacions del Real Club de Tennis Barcelona amb els seus familiars. I fins i tot, una vegada que han tingut fills, també els han portat perquè ja des del cotxet vagin respirant l’ambient a tennis que es respira per tot el club. En el cas de Roberto Bautista o Feliciano López, per exemple, se’ls ha vist aquests dies amb els seus petits en braços, una vegada que havien acabat els seus entrenaments o els seus partits. Tennistes als quals, malgrat la màscara, se’ls intuïa un somriure en la cara.

Després aquests bebès van creixent. Saltant a la pista per a jugar, fins i tot. I emulant als seus progenitors. El fill de Borg ja ho fa, així que ningú descarti que en pròximes edicions un arribi a llegir en el quadre cognoms il·lustres de jugadors que aquests anys veiem disputar i vèncer sobre l’argila del RCTB-1899.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS