Reciclar les acreditacions, una altra bona pràctica

En un gran torneig com el Barcelona Open Banc Sabadell, amb totes les seves dimensions, les seves instal·lacions i la quantitat de persones que poden arribar a assistir, el nombre d’acreditacions que es realitzen per a gran part de treballadors i assistents poden ser centenars. Milers, en anys anteriors, en aquestes edicions sense pandèmia, sense reducció d’aforament. I la pregunta és senzilla: Per què no reciclar totes aquestes acreditacions?

Aquesta ha estat una altra de les bones pràctiques que la direcció del torneig ha posat en marxa dins de l’ampli ventall de mesures sostenibles per a cuidar el planeta. Perquè tan positiu pot ser venir al RCTB-1899 amb bici o usar gots compostables com reciclar les acreditacions usades o sense usar.

Per això, en l’últim dia de la competició, és segur que les papereres col·locades a aquest efecte de recollir totes aquestes acreditacions, en el moment en el qual molts abandonin les instal·lacions, s’ompliran d’aquests cartons plastificats. Una picada d’ullet més. Una prova més que, des del Barcelona Open Banc Sabadell, el missatge és clar. El tennis i la sostenibilitat han d’anar de la mà. Perquè continuem gaudint dels millors cops… en un món millor.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS