Marques que també mereixen un trofeu

Un gran esdeveniment esportiu és pràcticament impossible dur-lo a terme sense l’ajuda de determinats patrocinadors que fan que els assistents puguin gaudir d’instal·lacions, serveis i personal disposat a fer més grata les hores que passin en l’esdeveniment. En el cas del Barcelona Open Banc Sabadell aquesta agraïda i incommensurable ajuda pot traduir-se en capells i cremes per al sol, periòdics, menjar i beguda, aplicacions, guàrdies de seguretat o personal mèdic. Ingredients bàsics per a tennistes i espectadors.

En aquesta edició i amb tota les dificultats econòmiques que comporta la pandèmia, l’adreça del torneig no ha deixat en cap moment d’agrair aquesta labor i lliurament per part de tots els patrocinadors, els nous i els que repeteixen d’anteriors edicions, ja que el torneig s’ha pogut desenvolupar sense cap sobresalt. Aquestes marques, una vegada més, han estat a l’altura. Es mereixen un trofeu semblant al qual mossegava Rafa Nadal diumenge passat.

Ara toca desmuntar tanques, barres, panells informatius o estands. Quedar-se amb el record d’una competició que ha deixat, un any més, un bon sabor de boca als tennistes que no han cessat d’esforçar-se en la pista. I també a tots aquests aficionats que s’han recolzat en centenars de treballadors que, en nom de gairebé una trentena de patrocinadors, han fet tot el possible perquè l’organització de l’esdeveniment anés professional, segura i sostenible. I pensar ja l’any que ve. Perquè totes aquestes marques, com Nadal, Tsitsipas i companyia, tornaran al RCTB-1899 per a continuar fent del Barcelona Open Banc Sabadell una bonica i imprescindible cita.

Una representació d’alguns dels patrocinadors del torneig d’esquerra a dreta:

Paco Garrido, cap de patrocinis de Mapfre; Jerusa Moura, marqueting vice president Danone Waters Spain; Gabriel Arranz, director de promoció i esdeveniments esportius en Ajuntament de Barcelona; Annamari Basora, directora de comunicació i patrocinis de La Vanguardia; Montse Cereza, directora de relacions institucionals d’Orange; Toni Reig Casassas, director del Consell Català de l’Esport; Victor Sarasola, director Comercial CUPRA España; Juan de Dios Aguirre, soci de Tennium; Richard Jackson, general manager at Dunlop International Europe Limited – Spain; Jordi Cambra, president del RCTB-1899; Paco Miralles, director regional Catalunya de Gonzalez Byass; César González-Bueno, conseller delegat de Banc Sabadell; Gemma Grau, propietària de joyeria Grau i representant de Rolex en el torneig; Javier Pujol, vicepresident del RCTB-1899 i CEO del torneig, José Cuevas, membre de la Junta RCTB-1899 i responsable econòmic del torneig; Anna Aner, directora de màrqueting de Lacoste Ibèria; Kristoff Puelincks, CEO de Tennium; Gabriel Martínez, director de comunicació i relacions institucionals de Banc Sabadell; Raúl Casañas, Isdin relationships manager; Montse Rigall, directora de comunicació de Catalunya de RTVE; Maria Rosa Cruells, directora general del RCTB-1899; Joaquin Rios, soci de Tennium; Luis Dousinague, Isdin country manager i Mao Ye, conseller delegat del RCD Espanyol.

 

 

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS