El Barcelona Open Banc Sabadell redueix les seves emissions de CO₂ en un 30% amb els vehicles CUPRA

El Barcelona Open Banc Sabadell segueix amb el seu compromís ferm de ser un torneig sostenible i les dades d’enguany avalen la bona feina realitzada pel transport oficial, que inclou tots els vehicles que utilitza l’organització per a desplaçar als tennistes de les pistes de joc a l’hotel i tots els moviments paral·lels per al correcte funcionament de l’esdeveniment.

En total, durant la setmana de competició d’enguany els 25 vehicles oficials van recórrer 26.000 km i gràcies als seus motors híbrids van aconseguir reduir les emissions en un 30% respecte a edicions anteriors.

Aquest resultat demostra l’èxit del nou vehicle oficial del torneig, CUPRA, que amb la seva flota de vehicles híbrids van completar un total de 7.349 km amb propulsió elèctrica, reduint les emissions a 86,46 grams de CO2/km.

CUPRA ha entrat com a nou partner de mobilitat sostenible amb els seus models híbrids endollables com el CUPRA Formentor, el CUPRA León i el CUPRA Lleó Sportstourer e-Hybrid. Tots ells vehicles que disposen de l’etiqueta zero, deixant implícit el compromís d’aquesta signatura amb la electromovilidad i la sostenibilitat.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS