Cepsa s’implica amb el pla de sostenibilitat del torneig

El Barcelona Open Banc Sabadell continua amb la seva aposta per ser el torneig de referència del circuit ATP des del punt de vista de la sostenibilitat i, en aquesta edició, CEPSA s’uneix als objectius de ‘Play for The Planet’ per la cura del planeta. La companyia energètica, que porta més de 20 anys donant suport al torneig, posa a disposició dels vehicles oficials elèctrics i híbrids les seves solucions de mobilitat sostenible.

Aquesta iniciativa posa de manifest el compromís de Cepsa amb la reducció de les emissions, com dicta el seu pla energètic pel 2030, ‘Positive Motion’, que projecta la seva ambició de líder en mobilitat sostenible, biocombustibles i hidrogen verd a Espanya i Portugal, i de convertir-se en un eferent de la transició energètica. En aquesta dècada, la companyia reduirà un 55% les seves emissions de CO2 d’abast 1 i 2, i entre un 15% i un 20% les d’abast 3, amb l’objectiu d’arribar a zero emissions netes el 2050.

En l’àmbit de la mobilitat, Cepsa està desenvolupant l’ecosistema més gran de mobilitat elèctrica d’Espanya i Portugal, juntament amb Endesa, desplegant la xarxa de càrrega ultraràpida més àmplia en carretera, amb carregadors de 150 kW cada 200 quilòmetres en les principals carreteres i vies interurbanes. Aquests equips permetran als usuaris recarregar el 80% de la bateria dels seus vehicles elèctrics en aproximadament 10 minuts.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS