Els pisters, entre l’alleujament i l’esforç

Després de més de 24 hores d’intens pluja sobre les instal·lacions del RCTB, durant les quals no podien fer res més que mirar les diferents aplicacions del radar i desitjar que estimés com més aviat millor, els pisters han clarejat avui amb un gran cel blau que els regalava una treva… per poder treballar.

Perquè, una vegada que la pluja ha deixat de fer acte de presència, la quadrilla de més de deu treballadors que carreguen, distribueixen, pentinen i allisen tones i tones de terra batuda per les diferents pistes del Barcelona Open Banc Sabadell s’han posat mans a l’obra. I, una vegada més, han deixat els diferents escenaris en un estat òptim perquè els reis de la terra batuda corrin, llisquin i colpegin des de qualsevol cantonada de cada pista. Sense el més mínim perill, sense la més mínima queixa.

No deixen de dir-ho: Que el cel els pot amargar una jornada que podria semblar aparentment plàcida. Que no per això deixaran de lliurar-se amb una professionalitat digna d’admirar. Amb Julio Palomo al capdavant, tots els pisters fan una feina que de vegades passa desapercebuda, però sense la qual el torneig no gaudiria dels quirats que ostenta. I, si les gotes tornen a caure, de ben segur que estaran disposats a esperar… ia deixar-ho tot com abans de la pluja. Com si res no hagués passat.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS