Banc Sabadell lliura els ‘aces’ solidaris a la Fundació Benito Menni, la Fundació Tennis BCN i l’associació Kick Out Plastic

El conseller delegat de Banc Sabadell, César González-Bueno, va ser l’encarregat de lliurar aquest diumenge els ajuts recollits pels Aces Solidaris, i que pugen a 21.000 euros, reunits mitjançant l’aportació per part del Banc Sabadell de 100 euros per cada servei directe aconseguit durant el Barcelona Open Banc Sabadell. Aquesta quantitat es va repartir a parts iguals entre la Fundació Benito Menni, la Fundació Tennis BCN i l’associació Kick Out Plastic.

Durant l’acte, celebrat a l’estand de Banc Sabadell de l’Hospitality, va prendre la paraula Inés López, germana de la Congregació de Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor, que va agrair en nom de la Fundació Benito Menni l’ajuda aportada pel Banc Sabadell. La germana Inés va destacar la importància de la solidaritat de les empreses privades per al desenvolupament tant de la seva tasca com de la de les altres dues entitats afavorides.

A més dels xecs amb les quantitats recaptades pels Aces, César González Bueno va lliurar a Creu Roja un altre taló, per valor de 500.000 euros, destinat als refugiats de guerra ucraïnesos, una quantitat que el banc incrementarà, igualant totes les donacions que els seus clients realitzin per a aquest fi.

L’aportació va ser recollida per Josep Quitet, president de Creu Roja de Catalunya, que va agrair la donació, anunciant que anirà destinada a donar suport a totes aquelles persones que han acollit refugiats a casa seva. Com Quitet mateix ha recordat, aquest generós gest representa una despesa per a les famílies d’acollida que va més enllà de l’allotjament i la manutenció, ja que els refugiats necessiten suport emocional, a més d’ajuda per aprendre l’idioma del país i trobar feina.

La mitjana d’aces que es comptabilitzen a cada edició de l’Open se situa als 470. La xifra màxima es va registrar el 2008, amb 634, i la mínima, el 2011, amb 313. Des del 2008, més de 40 entitats s’han beneficiat de els més de 320.000 euros recaptats.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS