David Ferrer, director esportiu del Barcelona Open Banc Sabadell, també dirigirà les finals de la Copa Davis

David Ferrer segueix ampliant experiència des de que es va retirar de les pistes el 2019 i, a més a més d’ocupar la direcció esportiva del Barcelona Open Banc Sabadell, també estarà al cap davant de les finals de la Copa Davis (la fase de grups es disputarà al setembre a València, Bolonya, Glasgow i Hamburg, i la fase final serà a Málaga a finals de novembre).

Ferrer es va incorporar com a director del Barcelona Open Banc Sabadell al setembre de 2019 i ha dirigit les edicions de 2021 i 2022 (la de 2020 es va cancel·lar per la pandèmia). La pròxima celebració del torneig ja té les dades confirmades –es disputarà del 15 al 23 d’abril de 2023- i l’organització ja treballa per preparar la que serà l’edició número 70.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

MEDIA PARTNERS